Tunecore, este o platformă de administrare complexă care oferă servicii pentru artiști. Cine este interesat să caute informații pe net…

Este o platformă despre care, am cuvinte de laudă prin prisma serviciilor pe care le oferă. Cîteodată cam lenți dar una peste alta sînt ok. Acu’ însă cu genul ăsta de ”promoții” mă fac să vrobesc urît.

Adică, tu ca trupă, sau artist, aveai în ”dulap” vreo două trei albume păstrate pentru ”vremuri grele” și ei au sărit în ajutorul tău pentru că au venit ”vremuri grele”

Să traduc oferta, așa cum am înțeles-o eu:

Hai băgați repede pînă pe 21, albume și single-uri că ia uite, aveți 50% reducere. Că de la anul, pe tot ce-ați băgat voi repede și în grabă și pe care poate că nu le-ați fi băgat atît de mulți și așa de repede, oricum o să vă luăm noi 100% și o să avem mai multe albume băgate pentru că ne-am ajutat de reducerea aia pe care v-am acordat-o cu COVID-ul. Vreți să le țineți a la long? (și normal că 80% cel puțin vor) atunci dați banu’ corect an de an! Vreți să le modificați? Cum să nu. Da’ așteptați, plătiți și vi se șterg și toate analytics-urile înregistrate că na’ e alt produs.

TuneCore

Da. Deci este o ofertă necîștigătoare pe care nu știu cine și-ar dori-o… Eu unu’, nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *